Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Reünie KKC uitbundig gevierd met onder meer lessen van oud-docenten

Geplaatst op 03-07-2023 in Algemeen

“Je zou het liefst je schooltijd weer over willen doen”, was de reactie van sommige aanwezigen tijdens de reünie van het Keizer Karel College die dit jaar extra uitvoerig gevierd werd vanwege het 65-jarig bestaan van de school.

Oud-leerlingen – sommigen net van school af, anderen al jaren – oud-docenten en huidige medewerkers hadden op 1 juli 2023 een fantastische dag en avond ter ere van het 65-jarig bestaan van het Keizer Karel College. Ruim 1000 bezoekers konden genieten van muziek, optredens, het schoolgebouw en natuurlijk van elkaar weer zien en spreken. Ook bijzonder waren de lessen van onder meer oud-docenten Pieter Veenboer, Ron Ulenberg en het hoorcollege van oud-wiskundedocent Loek Berbee.

Lees in andere berichten meer:
Pieter Veenboer uitgelicht in ontzettend leuke reportage van NH Nieuws tijdens reünie | Keizer Karel College
Loek Berbee geeft college over ‘De geschiedenis van het KKC’ en ontvangt daverend applaus | Keizer Karel College

 

   

 

   

Wil Peters en André Walen (gym)

Ger Fransen (economie)