Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Open Huis 2023

Op maandag 30 en dinsdag 31 januari organiseren wij ons Open Huis voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders. Kom kijken in onze ‘vernieuwbouwde’ school en stel je vragen aan leerlingen en docenten van het Keizer Karel College.

Interesse in het bijwonen van een lesjesmiddag? Op 1, 8 en 15 februari zijn leerlingen uit groep 8 welkom op school voor het volgen van een les. Aanmelden is hiervoor noodzakelijk en kan t.z.t. via deze website.

Op 15 februari organiseren wij om 19.00 een ‘Open Avond Bijzondere Leerlijnen’ gericht op ouders.

Houd voor meer informatie deze pagina en onze social media kanalen in de gaten.

Kunt u niet wachten? Bekijk hier onze Online Open Vizier Dag van vorig jaar.

Op maandag 31 januari ging onze Online Open Vizier Dag in première. Tijdens deze avond vertelden leerlingen en docenten over hoe het er bij ons op school aan toegaat. U kunt de uitzending hier terugkijken.

Op dinsdag 1 februari werden er presentaties gegeven over de verschillende afdelingen op het Keizer Karel College. U kunt deze presentaties hier downloaden.

Presentatie Havo
Presentatie Havo/Atheneum
Presentatie Atheneum
Presentatie Gymnasium
Presentatie Technasium

Op woensdag 16 februari 2022 organiseerden wij een online informatieavond voor ouders/verzorgers. U kunt deze hier bekijken:

Meer informatie over onze school? Kijk op onze brugklaspagina en op onze schoolwiki. Op de schoolwiki vind je alle praktische informatie voor ouders en leerlingen.

Heb je een vraag of opmerking?

Neem via de onderstaande gegevens contact met ons op.