Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Open Vizier Avond

De Open Vizier Avonden van het KKC vinden dit jaar digitaal plaats en zijn gepland op maandag 31 januari vanaf 19.00 uur en dinsdag 1 februari 2022 vanaf 19.00 uur. Leerlingen uit groep 8 kunnen hier samen met hun ouder(s)/verzorger(s) aan deelnemen. Docenten, medewerkers maar ook leerlingen van het KKC vertellen over hoe het er aan toegaat bij ons op school en wat je kunt verwachten als (brugklas)leerling op het KKC.

Inschrijven voor de Open Vizier Dag van 31 januari kan vanaf 23-12-2021 tot en met 30-01-2022 17.00 uur via deze knop. 

Inschrijven voor de Open Vizier Dag van 1 februari kan vanaf 23-12-2021 tot en met 30-01-2022 17.00 uur via deze knop. 

Op woensdag 16 februari 2022 wordt een online informatieavond georganiseerd voor ouders/verzorgers. Hier zal ook de gelegenheid zijn voor het stellen van vragen. Je hoeft je voor de online informatieavond niet in te schrijven. De link naar deze informatieavond zal op woensdag 16 februari 2022 op deze pagina staan.

Bekijk hier alvast de digitale open avond van het afgelopen jaar:

Online lesjesmiddagen

Ook zullen er dit jaar weer online lesjesmiddagen zijn. Dit jaar worden er vier lesjesmiddagen georganiseerd, op woensdag 26 januari, woensdag 2 februari, woensdag 9 februari en woensdag 16 februari van 13:30 tot 15:30 uur. Zet het alvast in je agenda!

Inschrijven voor de online lesjesmiddag gaat per niveau. Wanneer je je inschrijft voor bijvoorbeeld de havo zul je altijd 1 les volgen die kenmerkend is voor de havo, daarnaast volg je een les bij een algemeen vak. Dit gaat voor alle niveaus zo.

Hieronder kies je op welke dag en op welk niveau je de online lesjesmiddag wil bezoeken.

Let op: Er is veel interesse in onze lesjesmiddagen! Wij willen graag iedereen een kans geven een les te volgen. We vragen je daarom slechts voor één lesjesmiddag in te schrijven. Mocht je nog twijfelen over welk niveau je wilt volgen, neem dan contact op via info@keizerkarelcollege.nl, wij kijken dan of het mogelijk is dat je aan meer dan 1 lesjesmiddag meedoet. Vermeld in de mail graag de naam van uw kind en welke datum en welk niveau de voorkeur heeft voor de extra les.

Op de dag waarop je bent ingeschreven ontvang je tijdig via e-mail een link naar de lesjesmiddag. Zorg er daarom voor dat je je e-mailadres goed invult, anders ontvang je geen link!

2 februari – havo
2 februari – havo-vwo
2 februari – atheneum
2 februari – gymnasium
2 februari – technasium

9 februari – havo
9 februari – havo-vwo
9 februari – atheneum
9 februari – gymnasium
9 februari – technasium

16 februari – atheneum
16 februari – gymnasium
16 februari – havo
16 februari – havo-vwo
16 februari – technasium

Meer informatie over onze school? Kijk op onze brugklaspagina en op onze schoolwiki. Op de schoolwiki vindt u alle praktische informatie voor ouders en leerlingen.

Heb je een vraag of opmerking?

Neem via de onderstaande gegevens contact met ons op.