Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Pieter Veenboer uitgelicht in ontzettend leuke reportage van NH Nieuws tijdens reünie

Geplaatst op 03-07-2023 in Algemeen

“De middelbare school, voor sommigen was het een nachtmerrie, voor anderen de beste tijd van hun leven”. Hiermee begint NH Nieuws de reportage waarin zij oud-docent Engels en oud-rector Pieter Veenboer tijdens de reünie van 1 juli 2023 uitlichten. In zijn jarenlange carrière trad hij vaak op met oud-docent wiskunde Wim Ris met gitaar en zang tijdens schoolfeesten en was hij net als veel andere docenten zeer geliefd.

        

Met oud-docent Duits, Tom Matena

Wim Ris tijdens de reünie met oud-leerlingen

Lees en bekijk de reportage:
Zingende leraar Pieter Veenboer nog altijd geliefd: “Hij zocht me op na mijn ongeluk” – NH Nieuws

En geniet nog eens lekker na van de muziek uit de jaren 80 en 90 van Pieter Veenboer en Wim Ris.

 

Op de radio

Annemiekes A-Lunch – 03 juli 2023 | NPO Radio 2 besteedt ook aandacht aan Pieter naar aanleiding van de reportage van NH Nieuws door luisteraars in de rubriek een goede kop te laten bedenken die bij hem past.

Vanaf 1:32 minuut vooraankondiging, dan weer vanaf 1:42 minuut, en vanaf 1:51 minuut