Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Beste toekomstige leerling,

Je leest dit omdat je op zoek bent naar een plek op een leuke en fijne nieuwe school. Kies voor de school waar jij je prettig en welkom voelt, dan maak je nooit een verkeerde keuze!

Je gaat in het voortgezet onderwijs een spannende maar ook leuke tijd tegemoet. Als je voor het Keizer Karel College kiest, kom je op een plek terecht waar leerlingen zich veilig voelen en graag naar school gaan. Een school waar je jezelf kunt zijn!

Bekijk hieronder ons filmpje en onze brochure, of lees hier hoe het werkt met aanmelden.

Veel succes met je keuze!

Met vriendelijke groet,
Inge Takens, afdelingsleider 1 en 2 vwo en
Willemijn Stolk, afdelingsleider 1, 2 en 3 havo

 

Inge Takens

Inge Takens, afdelingsleider 1 en 2 vwo

willemijn stolk

Willemijn Stolk, afdelingsleider 1, 2 en 3 havo

Kom kijken op onze school!

Door Corona kunnen de gebruikelijke fysieke wervingsactiviteiten voor nieuwe leerlingen voor het schooljaar 2021-2022 helaas niet doorgaan. De werving van nieuwe leerlingen zal dit jaar grotendeels digitaal plaatsvinden. Op 25 en 26 januari organiseren wij een digitale Open Avond. Op 25 januari wordt deze avond live gestreamd, via de chatfunctie kunnen vragen gesteld worden. Op 26 januari wordt de Open Avond van 25 januari herhaald. Binnenkort kun je op onze website meer informatie over de digitale Open Avond vinden.

Voor de leerlingen in de huidige groep 8 organiseert het Keizer Karel College dit jaar vier lesjesmiddagen. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor de lesjesmiddag van jouw keuze.

Bekijk hier onze presentatie die werd gedaan op de open avonden 2020, waarin je al onze highlights in één keer langs ziet komen.

Video

Speciaal voor jullie maakten wij deze video’s over onze school, zodat je wat meer te weten komt over het Keizer Karel College.

Aanmelden voor een school

Het Keizer Karel College volgt zoals alle VO-scholen in Amstelland de kernprocedure.

Klik hier om te lezen hoe je je kunt aanmelden voor het Keizer Karel College.

Klik hier om antwoord te vinden op vragen zoals:

  • Voor welke scholen kan ik mij aanmelden?
  • Voor hoeveel scholen moet ik me aanmelden?
  • Wat gebeurt er als ik niet terecht kan op de school van mijn eerste keuze?
Meer informatie over aanmelden

Brochure Keizer Karel College

Elk najaar verschijnt er een nieuwe brochure die speciaal voor leerlingen in groep 7 en 8 gemaakt is. Zie hier de brochure voor schooljaar 2021-2022:

Heb je een vraag of opmerking?

Neem via de onderstaande gegevens contact met ons op.