Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

KKC’s GOT TALENT weer terug op het KKC

Geplaatst op 08-02-2024 in Algemeen

KKC’s GOT TALENT, de talentenjacht van het KKC, komt na jaren weer terug op het KKC! De laatste editie van de talentenjacht was in de zomer van 2018. Daarna gooide corona roet in het eten. Maar nu gaat het weer gebeuren en wel op donderdag 13 juni 2024 in Schouwburg Amstelveen.

Het KKC organiseert één keer in de twee jaar de talentenjacht en wisselt die af met een musical in het andere jaar. Vorig jaar juni werd de KKC-musical “Ik wil het!” in de Schouwburg Amstelveen opgevoerd. Uit die voorstelling bleek maar weer eens hoeveel talent er is onder de leerlingen van het KKC. Acteer-, dans- en zangtalent kwamen samen in één geheel, omgeven en ondersteund door een prachtig decor.

De finale van KKC’s GOT TALENT vindt ook in de stadsschouwburg plaats en wel op donderdag 13 juni 2024. Op donderdag 7 maart is de voorronde waarin leerlingen auditie kunnen doen op het gebied van zang, muziek, dans, acrobatiek, cabaret, illusionisme en al het andere dat geschikt is voor een theatervoorstelling. Leerlingen van het KKC kunnen zich aanmelden tot de voorjaarsvakantie.

Wij zijn reuze benieuwd wat wij dit jaar weer te zien krijgen.