Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Ouderavond hoogbegaafdheid

Geplaatst op 15-11-2022 in Algemeen, Begaafdheid

Op 14 november werd er op het Keizer Karel College een ouderavond over hoogbegaafdheid georganiseerd. Er waren zo’n 45 geïnteresseerden aanwezig. In hun presentatie zetten de begaafdheidscoördinatoren van het Keizer Karel College de speerpunten van de school op het gebied van hoogbegaafdheid uiteen. De ouders gingen vervolgens in groepjes uiteen om deze speerpunten te bespreken, er werd gekeken naar wat de ouders belangrijk vonden en zij noteerden hun suggesties. Ook gingen de coördinatoren het gesprek aan met de ouders. Er was veel herkenning en er werden complimenten uitgedeeld. Tegelijkertijd was er ook ruimte voor zorgen en kritische opmerkingen.

Al met al was het een waardevolle avond voor zowel de ouders als de school zelf.

De presentatie die gegeven werd kunt u hier terugvinden: KKC_presentatie_Ouderavond 14 november 2022