Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Door Corona kunnen de gebruikelijke fysieke wervingsactiviteiten voor nieuwe leerlingen voor het schooljaar 2021-2022 helaas niet doorgaan. De werving van nieuwe leerlingen zal dit jaar grotendeels digitaal plaatsvinden.

Digitale Open Avond

Op 25 januari organiseren wij een digitale Open Avond, deze begint om 19.00 uur. Deze avond is bedoeld voor ouders/verzorgers om samen met hun kind(eren) aan deel te nemen. Een aantal docenten en medewerkers van het KKC zal aan het woord komen om kinderen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers te vertellen hoe het er op het Keizer Karel College aan toegaat. Op 25 januari wordt deze avond gelivestreamd, via de chatfunctie kunnen vragen gesteld worden. Vanaf 26 januari wordt de Open Avond van 25 januari herhaald. Je kunt de livestream op deze pagina terugkijken.

Er kan een onbeperkt aantal mensen deelnemen aan de Open Avond, voor het live event op 25 januari is aanmelden wel verplicht (je ontvangt dan een link voor deelname).

Meld je aan

 

Stel je vragen aan een docent

Na afloop van de open avond kun je vragen aan docenten en medewerkers van het Keizer Karel College stellen in onze Teams-meetings. Er zijn verschillende onderwerpen. Via onderstaande links kun je deelnemen.

Wanneer je deelneemt aan onze Teams-meeting vragen we je aan onze netiquette te houden. Die luidt als volgt:

  • Zet je camera aan
  • Zet je geluid uit
  • Stel je vragen in de chat, de KKC medewerker beantwoordt je vraag mondeling
  • Is jouw vraag als gevolg van tijd-gebrek niet beantwoord? Mail je vraag naar info@keizerkarelcollege.nl, wij zullen je vraag beantwoorden
  • Mocht het niet lukken toegang te krijgen tot de Teams-meeting willen wij u vragen uw browser te sluiten en nogmaals op de nieuwe link te klikken, in een nieuwe browser in een privé-venster.