Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Door Corona kunnen de gebruikelijke fysieke wervingsactiviteiten voor nieuwe leerlingen voor het schooljaar 2021-2022 helaas niet doorgaan. De werving van nieuwe leerlingen zal dit jaar grotendeels digitaal plaatsvinden.

Digitale Open Avond

Op 25 en 26 januari organiseren wij een digitale Open Avond, deze begint om 19.00 uur. Deze avond is bedoeld voor ouders/verzorgers om samen met hun kind(eren) aan deel te nemen. Een aantal docenten en medewerkers van het KKC zal aan het woord komen om kinderen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers te vertellen hoe het er op het Keizer Karel College aan toegaat. Op 25 januari wordt deze avond gelivestreamd, via de chatfunctie kunnen vragen gesteld worden. Op 26 januari wordt de Open Avond van 25 januari herhaald.

Er kan een onbeperkt aantal mensen deelnemen aan de Open Avond, voor het live event op 25 januari is aanmelden wel verplicht (je ontvangt dan een link voor deelname).

Meld je aan

Vragen voor onze school? Stuur ze in via onderstaand formulier. Misschien word je vraag behandeld tijdens onze digitale Open Avond. Wanneer jouw vraag in de uitzending komt maak je kans op een waardebon t.w.v €25,-

Stuur je vraag in!

Lesjesmiddagen

Voor de leerlingen in de huidige groep 8 organiseert het Keizer Karel College dit jaar vier lesjesmiddagen. Deze vinden plaats op de volgende data:

20 januari 
27 januari
3 februari
10 februari

Alle lesjesmiddagen zijn van 14.00 tot 15.30 uur. Per middag bieden we 10 vakken aan, er is altijd aanbod voor alle verschillende leerwegen op het KKC. De leerling volgt 2 lesjes van elk 30 minuten. Er worden lessen gegeven in onder andere: wiskunde, Klassieke Talen, levensbeschouwing, Onderzoek en Ontwerpen, Denken en Doen, science en muziek.

Op de dag zelf wordt bekend gemaakt welke lessen je volgt. Tussendoor is er tijd voor andere activiteiten, namelijk: een rondleiding van / speeddaten met bovenbouwleerlingen en / of brugklasleerlingen.

In verband met Corona is het noodzakelijk je in te schrijven voor de lesjesmiddag van jouw keuze. Er is ruimte voor maximaal 150 leerlingen per middag.

Inschrijven

Gebruik onderstaande formulieren om je in te schrijven voor de lesjesmiddag van jouw keuze.

Inschrijfformulier lesjesmiddag 20 januari
Inschrijfformulier lesjesmiddag 27 januari
Inschrijfformulier lesjesmiddag 3 februari
Inschrijfformulier lesjesmiddag 10 februari

Meer informatie over onze school? Kijk op onze naar de brugklas pagina.

 

Heb je een vraag of opmerking?

Neem via de onderstaande gegevens contact met ons op.