Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Ouderavond met interactieve theatervoorstelling over digitale balans

Geplaatst op 01-03-2024 in Algemeen

Maakt u zich weleens zorgen over uw kind als het gaat om telefoongebruik? Vrijwel iedere ouder kent de discussie over het gebruik van mobiele telefoons, social media en gamen. Hoe ga je gesprek aan met je kind? Hoe kun je op een positieve manier afspraken maken? Wanneer stel je actief een grens?

Op woensdag 28 februari hebben het KKC en de Brijder Stichting een ouderavond met een interactieve theatervoorstelling georganiseerd over het onderwerp ‘digitale balans. Doel van de avond was om samen met ouders te onderzoeken wat voor tieners een gezonde digitale balans is. David Asberg, acteur en preventiedeskundige speelde samen met twee andere acteurs een aantal scènes. Ouders kregen volop ruimte om te reageren. De avond was met bijna 200 bezoekers goed bezocht.