Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Plannen voor nieuwe sporthal op het KKC

Geplaatst op 12-02-2024 in Algemeen

De gymzalen van het KKC – de oudste dateren uit 1969 –  zijn aan vernieuwing toe en de eerste plannen liggen er. In de plaats van de huidige drie zalen voor lichamelijke opvoeding en Bewegen Sport en Maatschappij (BSM) komt er één groot gebouw. Het belooft een eigentijdse, duurzame en functionele sporthal te worden en het ontwerp ziet er prachtig uit. Het pand gaat de naam ‘Sportcomplex Elegast’ dragen. De bouw start naar verwachting eind 2025 en zal ongeveer een jaar duren. De oude zalen blijven ondertussen in gebruik.

Bekijk het ontwerp

De huidige gymzalen

De twee oude gymzalen (vanaf het gebouw gezien links en in het midden van het schoolplein) dateren uit 1969.

De nieuwere gymzaal aan de rechterkant van het plein is in 2009 geopend.