Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Gezellige en drukbezochte Open Avonden op het KKC

Geplaatst op 08-02-2024 in Algemeen

Tijdens de Open Avonden op 29 en 30 januari hebben dit jaar weer bijna 1000 leerlingen uit groep 7 en 8 het KKC bezocht. Het was een gezellige drukte. De huidige brugklasleerlingen waren goed vertegenwoordigd om mee te helpen tijdens de avonden en de bezoekers welkom te heten. Docenten hadden allerlei leuke activiteiten georganiseerd zodat je echt kunt ervaren wat een vak inhoudt.

Een moeder van een leerling in groep 8 belde met een groot compliment over de Open Avond van maandag:

Opvallend: veel leerlingen bij betrokken (leuk en goed om ze die verantwoordelijkheid te geven, enthousiasme), de KKClubs, de passie van de docenten en het interessante aanbod van het KKC, de inrichting van de school.

Voordat de bezoekers kwamen, een impressie.