Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden, de met zonovergoten introductiedagen van september waarin leerlingen uit de derde klas de tweejaarlijks gehouden expositie van Art Zuid op de Apollo- en Minervalaan in Amsterdam Zuid bezochten. Maar op woensdag 15 november kregen vier leerlingen van het KKC een prijs uitgereikt door Cintha van Heeswijck, directrice van Art Zuid.

Leerlingen Megan Alexander, Ksenia Denisova,  Alexander Weesing en Jason Benschop waren totaal verrast toen zij de prijs in ontvangst namen. Die prijs hadden zij te danken aan hun film die zij over de expositie hadden gemaakt. Leerlingen hadden van tevoren de opdracht gekregen om een kunstwerk uit te kiezen, dit kunstwerk te analyseren en deze op een zo aansprekend en inhoudelijk mogelijke manier te presenteren.

Bekijk de film van de winnaars en de site van de Amsterdam Sculptuur Biënnale | ARTZUID

Verder hieronder nog enkele prachtige, zomerse foto’s van het bezoek aan Art Zuid.