Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

UNESCO-leerlingencommissie organiseert inzamelingsactie voor de voedselbank

Geplaatst op 08-11-2023 in Algemeen, UNESCO

Doet u mee van maandag 27 november tot en met vrijdag 1 december? Dan houdt de UNESCO-leerlingencommissie inzamelingsactie voor de voedselbank.

Elk jaar neemt het aantal mensen dat afhankelijk is van de Voedselbank toe: eind vorig jaar werd zelfs een recordaantal van 120.000 mensen in Nederland geholpen. Met de inzamelingsactie willen de UNESCO-leerlingen mensen helpen die het in deze tijden moeilijk(er) hebben.

Helpt u mee?
Vanaf 27 november zal er een inzamelingspunt zijn bij de ingang van het Keizer Karel College tegenover de balie. Daar kunt u allerlei producten inleveren. Zie in de afbeelding een lijst met lang houdbare voedselproducten die leerlingen kunnen doneren. Geen alcohol s.v.p. In de pauzes en tussenuren zullen er zoveel mogelijk leden van de UNESCO-leerlingencommissie staan, zodat u ook met hen in gesprek kan gaan over UNESCO op het KKC.

Alvast heel erg bedankt voor uw medewerking!