Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Kom meepraten over toekomstgericht onderwijs op woensdag 29 november

Geplaatst op 09-11-2023 in Algemeen

Op woensdag 29 november, van 16.30 – 20.00 uur, organiseert Stichting Keizer Karel (Alkwin Kollege en Keizer Karel College) een stakeholdersbijeenkomst. Leerlingen, ouders/verzorgers, medewerkers en geïnteresseerde externe partijen zijn van harte uitgenodigd om mee te komen praten over toekomstgericht onderwijs.

De verleidingen van social media, polarisatie, het lerarentekort, de opkomst van kunstmatige intelligentie. Het is maar een greep uit de ontwikkelingen die de maatschappij en daarmee ook het onderwijs beïnvloeden. Wat komt er op ons af en wat kunnen we er aan doen?

Tijdens de bijeenkomst zullen we diverse thema’s in een informele setting bespreken en samen verkennen welke invloed deze ontwikkelingen hebben op ons huidige en toekomstige onderwijs. Een uitgelezen kans om inzichten te delen, te netwerken en samen te bouwen aan een toekomstbestendig onderwijslandschap.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 15 november via dit formulier of scan de QR-code in de uitnodiging.