Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Zon, plezier en kennismaken bij aftrap van het nieuwe schooljaar

Geplaatst op 14-09-2023 in Algemeen

Je zou zo de schoolbanken in willen als je ziet wat er allemaal aan leuke activiteiten waren voor de leerlingen van het KKC tijdens de introductieweek van 2023. Kennismakingsspelletjes, voorlichtingen, en uitjes vormden voor nieuwe en oude leerlingen een goede gelegenheid om de klasgenoten, mentoren, en voor nieuwe leerlingen de school, te leren kennen.

Die uitjes waren niet de minste, om er een paar te noemen: de brugklasleerlingen begonnen na een gezamenlijk ontbijt aan een UNESCO-DAG waarbij zij samen gingen rappen, schilderen en tekenen. De leerlingen uit 2 havo begaven zich naar het Amsterdams Bos om te klimmen bij Fun Forest, 3 havo ging wadlopen, 4 vwo suppen en zwemmen in de Poel, 5 vwo zeilen op de Westeinderplassen, en de eindexamenkandidaten van 5 havo en 6 vwo kregen een uitgebreide lunch op het schoolplein.

Mede door het fantastische weer waren het zeer geslaagde introductiedagen.