Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Ouderparticipatie KKC 2023-24: Ouderraad wordt Ouderpanel

Geplaatst op 20-07-2023 in Algemeen

Het KKC heeft met ingang van 2023-2024 geen Ouderraad meer. Twee keer per jaar worden er Ouderpanels georganiseerd op afdelingsniveau waar afdelingsleiders en leerlingcoördinatoren in gesprek gaan met ouders uit de eigen afdeling om de feedback op te halen.

Deze werkwijze hebben we dit jaar een keer toegepast op het thema ‘communicatie’ en dat heeft ons veel informatie gegeven. De onderwerpen voor de Ouderpanels zijn ofwel schoolbreed of afdelingsgericht. Vooraf zult u nog een uitnodiging ontvangen waarmee u zich aan kunt melden voor deze bijeenkomsten.

Daarnaast organiseert het KKC in ieder geval een keer per schooljaar een thema-avond met een voor ouders actueel thema.