Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Leerlingen van 1 Technasium verbeteren het binnenklimaat met project ‘Frisse lucht’

Geplaatst op 12-07-2023 in Algemeen, Technasium

Het Onderzoek & Ontwerpen project ‘Frisse Lucht’ van de klassen 1vt3 en 1vt4 is op vrijdag 23 juni afgesloten met een geslaagde eindmarkt. Tijdens deze finale presenteerden de teams hun oplossingen voor de verbetering van het binnenklimaat op verschillende locaties. De leerlingen zijn eerst zelf op zoek gegaan naar een locatie waar de luchtkwaliteit verbeterd kon worden. De locaties waren divers, van bijvoorbeeld een bioscoop of de Annakerk tot een indoor speelparadijs of de keuken van Mc Donalds. De teams hebben hun oplossingen weergegeven in mooie maquettes en getoond aan het publiek. Er was veel belangstelling. Aan het einde van de markt zijn, met een gedeelde tweede en derde plaats, de winnaars bekend gemaakt.

Nb. om privacyredenen zijn niet alle foto’s gepubliceerd.