Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Reünie KKC 1 juli: een programma vol leuke lessen, activiteiten, optredens en meer

Geplaatst op 27-06-2023 in Algemeen

Het belooft een super reünie te worden op zaterdag 1 juli aanstaande voor zowel oud-leerlingen als (oud-)docenten. De dag begint al vroeg en er staat een hoop op het programma. Lessen van oud docenten, dansen met diverse dj’s, optreden van een band met ook oud leerlingen, en nog veel meer.

Big Band Peewee’s Problem is een jongerenbigband uit Amstelveen, onder leiding van Pim Wittenberns. Meerdere bandleden zijn oud-leerling van het KKC. Het repertoire van Peewee’s Probleem bestaat uit genres als pop, funk, soul en jazz.

Tickets en info
Heb je al een kaartje? Zo nee, die kun je nog online kopen tot vrijdag 30 juni 20:00 uur via www.kkc65.nl. Daarvoor maak je een account aan. Als je eenmaal een account hebt, dan kun je zien wie er allemaal komen. Een kaartje aan de deur kopen kan ook zo lang de voorraad strekt, maar we proberen lange rijen te voorkomen.

Beperkt parkeren
Er zijn tot nu toe (momentopname van dinsdag 27 juni) al meer dan 900 kaarten verkocht. Kom dus het liefst met fiets of openbaar vervoer vanwege de beperkte parkeermogelijkheden. Of probeer met elkaar te carpoolen.

Het programma in het kort:

14:00 – 17:00 uur:   Inloop
Met koffie, thee & wat lekkers. Mocht je later willen aansluiten is dit natuurlijk geen probleem maar let wel op: de (oud-)medewerkersfoto wordt om 14:45 uur genomen.

15:00 – 19:00 uur:  Terug in de klas
Herinneringen ophalen en bijkletsen met jouw oude klasgenoten. Gelegenheid om met elkaar opnieuw op de klassenfoto te gaan.

17:00 – 19:00 uur:  Buffet
Heerlijk tafelen met je oude vrienden. Onder het programma vind je het menu.

16:00 – 21:00 uur:  Terug in de les
Maak een keuze uit het schoolrooster en volg een lesje bij je favoriete docent en natuurlijk ook gezellig bijkletsen met oude schoolvrienden.

21:00 – 01:00 uur:  Feest met DJ!
Voetjes van de vloer!

Bekijk hier het hele programma

Uitgelicht: het lesrooster

En het programma van de optredens

Wij hebben er zin in en zien jullie graag weer op school!