Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Kom op 6, 7, of 8 juni naar de nieuwe musical van het KKC: “Ik wil het!”

Geplaatst op 25-05-2023 in Algemeen

Natuurrampen, resistente antibiotica, ziektes, vergiftigde plastic deeltjes. Dingen worden erg, erger, ergst. Geweld, wreedheid, misbruik, wantrouwen, vervreemding. En om het nog erger te maken, er is niemand om naar toe te gaan. De volwassenen zijn al lang geleden vertrokken. Er is geen autoriteit, zelfs geen nep tovenaar van Oz achter het gordijn als nieuwe scheidsrechter, geen toverfee, geen Orakel van Delphi, geen opperste heerser, geen Gandalf, geen Merlijn, geen Churchill, geen Mandela, geen mama en geen papa. Het is game over mensen. Geniet van het moment en haal je genoegen uit wat je hebt bereikt. Het is Lord of the Flies. Game over, uit, einde, la partie est terminée, das spiel ist vorbei. 

Of is er toch nog ergens hoop? We zoeken één iemand maar! Eén iemand! Die moet er toch wel zijn? Iemand die niet zo’n grote mond heeft, die niet alles al heeft, alles opeet, jaloers is of haar woede niet kan bedwingen. Iemand met een zuiver hart… Of bestaan die alleen in Disneyfilms?

Mocht je iemand kennen, breng die dan alsjeblieft op 6, 7 of 8 juni naar de schouwburg in Amstelveen. Zo’n plek waar magie en betovering waarheid worden…

Kaartjes
Bij de balie op het KKC kun je een kaartje kopen voor je partner, vriend(in), moeder, vader, zoon, dochter… Mocht je liever je kaartje(s) online kopen dan kan dat via Agenda | Schouwburg Amstelveen. Een kaartje kost €10,-.

De voorstelling start alle dagen om 20.30 uur.

Tot in de schouwburg!