Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

KKC-leerling Noella Bason wint Culture Shock prijs. Wethouder bezoekt KKC.

Geplaatst op 24-05-2023 in Algemeen

Noella Bason uit 4 havo heeft dit jaar de Culture Shock-prijs gewonnen, “de ideeënwedstrijd voor shocking goede ideeën van en voor jongeren op het gebied van kunst en cultuur in Amstelveen”, zoals Visit Amstelveen vermeldt.

Wethouder reikt certificaat uit
De bekendmaking op 15 mei kwam als een verrassing met slingers, een filmploeg, en met een bezoek van de Amstelveense wethouder van Kunst en Cultuur Herbert Raat die een certificaat uitreikte om het idee van Noella te realiseren.

 

Een buitenbioscoop op het Stadsplein van Amstelveen
Noella is winnaar geworden van 25 inzendingen met een leuk idee voor een buitenbioscoop op het Stadsplein van Amstelveen, in samenwerking met Schouwburg Amstelveen. De Schouwburg is hier erg enthousiast over! De gemeente Amstelveen heeft een bedrag van 5000 euro ter beschikking gesteld zodat Noella met de Schouwburg het idee kan gaan uitwerken.

Superleuk
Noella was verbaasd maar aangenaam verrast: “Ik vind het heel bijzonder dat ik gewonnen heb! Ik had het persoonlijk zelf niet verwacht en vooral niet dat de wethouder van Amstelveen zelf kwam om mij te feliciteren in de klas. Natuurlijk vind ik het zelf superleuk en hoop ik er iets moois van te maken!”