Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Parents’ Evening in English for parents of gifted children

Geplaatst op 24-05-2023 in Begaafdheid

NetwerkHB has launched a parents’ network for the parents of gifted children. We are now going to host a parents’ evening in English. The intention is to provide a forum for English-speaking parents of gifted children to meet and share experiences. Furthermore we will provide information about giftedness in general as well as about the Dutch school system.

When: Thursday, 1 June 2023 at 19.00 hours

Where: Hermann Wesselink College Startbaan 3 1185 XP Amstelveen

Please register by mailing to: netwerkhb@amstelronde.nl

 

Netwerk HB organiseert een avond voor ouders van hoogbegaafde leerlingen op donderdag 1 juni 2023 om 19.00 uur. De voertaal op deze avond is Engels om ook Engelstalige ouders een forum te bieden om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. De avond zal ook ingaan op het Nederlandse onderwijssysteem en hoogbegaafde leerlingen in het algemeen.

De avond vindt plaats op het Herman Wesselink College Startbaan 3 1185 XP Amstelveen, op donderdag 1 juni om 19.00 uur. Bekijk de flyer voor meer informatie.

Aanmelden voor de avond kan via netwerkhb@amstelronde.nl