Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

2 havo houdt eerste KKC-Bake Off binnen UNESCO-thema

Geplaatst op 19-04-2023 in Havo, UNESCO

De leerlingen uit 2 havo hebben meegedaan aan de allereerste en oh zo lekkere ‘Bake-Off’ op het KKC. De bakwedstrijd stond in het teken van UNESCO-Social Development Goal 8: “Eerlijk werk en economische groei”.

           

Concreet betekende dit dat de leerlingen ervoor kozen om ‘eerlijke’, biologische en lokale producten te gebruiken: van biologische eieren hier uit Amstelveen tot aan wortelen uit Afghanistan om daar de economie te bevorderen.

De leerlingen hebben om het hardst gestreden om als winnaar uit de bus te komen. Met hun inzet is de eerste versie van de KKC Bake-Off een groot succes geworden.

   

KKC en UNESCO
Sinds 1 januari 2021 is het Keizer Karel College een UNESCO-school en is ze onderdeel van het scholennetwerk UNESCO Nederland. Als leerling op het Keizer Karel College leer je verbinding te voelen met de wereld om je heen, of deze nu veraf is of dichtbij. Lees meer over de deelname van het KKC aan UNESCO.