Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

UNESCO-leerlingencommissie organiseert actie voor voedselbank

Geplaatst op 15-11-2022 in UNESCO

Door de oorlog tussen Rusland en Oekraïne en de inflatie zijn veel mensen hun baan kwijtgeraakt en afhankelijk geworden van de voedselbank. Voedselbanken zetten alles op alles om ook in deze lastige tijd voedsel uit te delen aan mensen die dat hard nodig hebben. Voedselbanken kunnen hierbij alle hulp gebruiken!

Daarom organiseert de UNESCO-leerlingencommissie een inzamelingsactie voor de voedselbank Amstelveen vanaf maandag 28 november tot en met vrijdag 2 december. Hiermee hopen wij de mensen die het in deze tijden iets moeilijker hebben te kunnen helpen.

Bij de ingang tegenover de balie is het inzamelingspunt waar de producten kunnen worden ingeleverd. In de pauzes en tussenuren zullen er zoveel mogelijk leden van de UNESCO-leerlingencommissie staan.