Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Geen fysieke rondleidingen 

Geplaatst op 11-02-2022 in Algemeen

In tegenstelling tot wat we tijdens onze online informatieavonden hebben gemeld, organiseren we als KKC dit jaar helaas geen fysieke rondleidingen. Overleg met diverse betrokken partijen heeft ons tot dit besluit gebracht. Onze excuses dat we verkeerde informatie hebben gegeven op deze avonden. Dat hadden we anders moeten doen want op deze manier hebben we verkeerde verwachtingen gewekt.  

Wat we wel gaan doen – net als vorig jaar en toen was het een doorslaand succes – is ‘een drive through’. In de week na de voorjaarsvakantie zijn leerlingen van groep 8 welkom op woensdag 2 en donderdag 3 maart van 16.00 – 18.00 uur op de parkeerplaats aan de Elegast 5. Vanuit de auto kan dan een goodiebag opgehaald worden en eventueel nog een korte vraag worden gesteld. Aanmelden voor de drive through kan via dit formulier.

Wij kijken er naar uit jullie te ontmoeten op 2 of 3 maart!