Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Vernieuwbouw Keizer Karel College fase 1 in gebruik

Geplaatst op 23-12-2021 in Algemeen

Vandaag is fase 1 van de uitbereiding van het Keizer Karel College in Amstelveen in gebruik genomen! Fase 1 bestaat uit de renovatie van één bouwdeel en een uitbreiding door het optoppen met een tweede verdieping. Leerlingen en medewerkers kunnen hier na de kerstvakantie terecht voor een aantal vakken, zoals biologie, scheikunde, natuurkunde, science en Engels. Mooie ruime theorielokalen met uitzicht op Amstelveen Noord, een praktijkruimte, “natlab” genaamd en lokalen voor de bètavakken. abcnova is verantwoordelijk voor het opstellen van het plan van aanpak en het uitwerken van een Programma van Eisen, het begeleiden van de definitie- en ontwerpfase en het projectmanagement tijdens de uitvoering. Lees in dit artikel van abcnova nieuws meer over de ingebruikname fase 1.