Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

KKC nu erkend leerbedrijf van SBB

Geplaatst op 26-11-2021 in Algemeen

Het Keizer Karel College is sinds kort een erkend leerbedrijf bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Een belangrijk onderdeel van mbo-opleidingen bestaat uit werken en leren in de praktijk. Voor mbo-studenten is het zelfs verplicht het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf.

Als erkend leerbedrijf kunnen mbo-studenten nu dus praktijkervaring opdoen bij ons op het Keizer Karel College. Collega Cok Nieuwenburg heeft hiervoor de Opleiding ‘Expert IT systems and devices’ gevolgd, zodat hij studenten de begeleiding kan bieden die zij nodig hebben. Wij kijken er naar uit regelmatig mbo-studenten te mogen verwelkomen bij ons op school!