Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

KKC naar het REC Youth Filmfestival in Berlijn

Geplaatst op 15-11-2021 in UNESCO

Het Keizer Karel College is een UNESCO school met duurzame internationaliseringsactiviteiten. Eind september zijn acht leerlingen en vier docenten met de trein naar Berlijn Tempelhof-Schönenberg afgereisd, partnerstad van Amstelveen, om deel te nemen aan het REC youth filmfestival. Deze leerlingen hebben vorig schooljaar in 5 vwo en 4 havo een filmopdracht gemaakt voor het vak Kunst en de beste films zijn geselecteerd en ingezonden. Naast de vertoning van films uit verschillende landen, hebben de leerlingen ook een workshop Graffiti gevolgd met leerlingen uit andere partnersteden en veel van Berlijn gezien.

Zit jij ook op het KKC en ben je goed in het maken van films, geef je dan op bij de sectie Kunst en wie weet ga jij volgend jaar mee naar Berlijn!?