Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Ouderavond Martijn van der Spoel, ontwikkelingspsycholoog

Geplaatst op 26-10-2021 in Algemeen

Op 1 november aanstaande vindt er een ouderavond plaats gegeven door Martijn van der Spoel, ontwikkelingspsycholoog. Deze avond is bestemd voor ouders van de leerlingen uit 2 en 3 havo en 2 vwo.

In het kader van het Nationaal Programma voor het Onderwijs werkt Martijn maandelijks met onze leerlingen aan de thema’s ‘motivatie en mindset’. Leerlingen kunnen zich inschrijven voor een aantal workshops over verschillende onderwerpen die allen te maken hebben met motivatie en mindset. Te denken valt aan ‘focus hebben & houden’, ‘onthouden’ en ‘doelen stellen’.

Bij dit programma biedt Martijn van der Spoel ook een ouderavond aan om u een beeld te geven op welke manier hij werkt en om u ook praktische inzichten mee te geven over hoe u thuis kunt inzoomen op dit thema.

Praktische informatie:

Locatie: Gymzaal, Elegast 5

Tijd: 19.15 inloop met koffie en thee, 19.30 start avond.

Aanmelden kan voor 27 oktober via dit formulier.