Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Upcycling project door brugklasleerlingen technasium

Geplaatst op 30-03-2021 in Technasium

De leerlingen van de brugklas technasium klassen hebben voor het project ‘Upcycling van afval’ hard gewerkt aan mooi gebouwde geupcyclede producten.

Ze hebben hiervoor tweedehandse producten van diverse kringloopwinkels gebruikt om nieuwe designs te ontwikkelen. Omdat ze deels thuis aan de slag hebben moeten werken, hebben ze als een team gewerkt aan een productlijn.

De ontwerpen van de productlijnen worden nu geveild via een veilingwebsite die een groep tweede klas technasium leerlingen zelfstandig hebben gebouwd. De producten zijn te vinden via de volgende link: www.kkc.nu/veiling

De hoogste bieder van elk product mag het product vervolgens kopen. De opbrengst gaat naar de stichting Vrienden van Ziekenhuis Amstelland in Amstelveen. Deze stichting zet patiënten en het personeel van dit ziekenhuis in het zonnetje.

Voor dit project hebben de kringloopwinkels De Boemerang uit Amstelveen, Noppes uit Beverwijk en De Tulp uit Ouderkerk-aan-de-Amstel de afvalproducten geleverd voor dit project.