Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

KKC verwelkomt leerlingen groep 8 op school

Geplaatst op 11-03-2021 in Algemeen

In de week van 1 t/m 5 maart konden leerlingen uit groep 8 zich digitaal aanmelden voor het Keizer Karel College. Op 10 t/m 12 maart zijn de leerlingen en hun ouders welkom op het KKC om deze aanmelding fysiek af te ronden. Speciaal voor hen is de rode loper uitgerold en de school versierd met ballonnen, een feestelijk moment dus!

Het is niet alleen voor de leerlingen ontzettend fijn dat ze de school van hun keuze nu kunnen bezoeken, ook de docenten en medewerkers van het KKC zijn erg blij dat ze deze groep enthousiaste leerlingen mogen verwelkomen.

Er wordt gewerkt met tijdslots om ervoor te zorgen dat er niet teveel personen tegelijk in de school zijn. Uiteraard worden alle regels rondom Corona in acht genomen.