Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Upcycleproject leerlingen technasium.

Geplaatst op 02-02-2021 in Technasium
Deze week is er op het KKC een ‘drive-thru’ voor de brugklasleerlingen van het technasium. Hier halen zij de spullen op voor hun ‘upcycleproject’; van verschillende oude producten maken zij iets nieuws. Door Corona is de uitdaging extra groot door als team producten te maken die samen één zijn, terwijl je als individu aan de slag moet. Om thuis toch te kunnen werken krijgt elke leerling een pakketje voor thuis om mee te kunnen bouwen. De producten zijn geleverd door Kringloopwinkel De Boemerang, Noppes kringloopwinkel en Kringloop de Tulp.
De eindproducten zullen online worden geveild. De de opbrengst van deze veiling gaat naar een goed doel; dit jaar is dat ziekenhuis Amstelveen.