Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

‘Drive-thru’ groep 8 groot succes

Geplaatst op 19-02-2021 in Algemeen

Op donderdag 18 februari organiseerde onze school een ‘drive-thru’ waarbij leerlingen uit groep 8 kennis konden maken met het KKC.

Alle leerlingen die zich hadden aangemeld voor de digitale Open Avond van 25 januari ontvingen een uitnodiging om op donderdag tussen 14.00 – 17.30 uur langs de school te rijden. Buiten de school stond een groep enthousiaste peermentoren klaar om goedgevulde goodiebags uit te delen. Ook was er een party-tent aanwezig met daarin een DJ die de middag van een swingende soundtrack voorzag.

Met de auto, fiets of lopend

Het werd een erg geslaagde middag. Het KKC heeft ongeveer 300 leerlingen uit groep 8 mogen verwelkomen. Velen zaten met hun ouders in de auto, sommigen kwamen op de fiets of lopend. Iedereen die vragen had over de school kon deze stellen aan de peermentoren of de afdelingsleiders van de onderbouw, Inge Takens, Willemijn Stolk en Suzanne van Schaik.

Start aanmeldperiode

De drive-thru was het laatste onderdeel van de oriëntatieperiode op onze school. Aanmelden voor het Keizer Karel College kan vanaf vandaag via de website: Aanmelden | Keizer Karel College.