Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Informatiebijeenkomst leerlingen met vmbo/mavo diploma over instromen in 4 havo.

Geplaatst op 11-02-2021 in Algemeen

Op dinsdag 16 maart om 19.00 uur vindt er een online informatiebijeenkomst plaats voor leerlingen met een vmbo/mavo diploma. De bijeenkomst duurt ongeveer 40 minuten. Tijdens deze bijeenkomst vertellen Robin Mobron (decaan) en Marije Doedens (afdelingsleider 4 havo) over het Keizer Karel College, de vakkenpakketten die wij aanbieden op de havo en hoe je je inschrijft voor onze school. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen.

De bijeenkomst is gericht op leerlingen, maar ouders zijn ook van harte uitgenodigd om mee te kijken! De inloggegevens voor deze informatiebijeenkomst kunnen leerlingen opvragen bij de decaan van hun huidige school.

We hopen veel van jullie digitaal te ‘ontmoeten’ op 16 maart!