Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Eerste lesjesmiddag voor leerlingen groep 8

Geplaatst op 21-01-2021 in Algemeen

Afgelopen woensdag mochten wij ruim 150 leerlingen uit groep 8 digitaal verwelkomen op onze lesjesmiddag.

Verdeeld over verschillende Teams-meetings namen deze leerlingen deel aan twee lessen gegeven door docenten van het KKC. Er werden lessen gegeven in onder andere: wiskunde, Klassieke Talen, tekenen, Onderzoek en Ontwerpen, Denken en Doen, science en muziek.

Het was enorm leuk om te zien hoe enthousiast deze leerlingen waren en we zijn blij dat zij op deze manier toch kennis hebben kunnen maken met onze school.

Helaas was er ook een groep leerlingen waarbij het niet lukte om in te loggen tijdens de lesjesmiddag. Deze deelnemers hebben ondertussen bericht van ons ontvangen en wij zullen er alles aan doen om deze leerlingen tijdens een andere middag te plaatsen.