Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Certificaten Peer2Peer uitgereikt

Geplaatst op 27-10-2020 in Algemeen
Maandag 26 oktober zijn de Peer2Peer certificaten uitgereikt aan de Peer Buddy’s die vorig schooljaar nieuwkomers van het Pantharei hebben begeleid. De certificaten zijn dubbel en dwars verdiend. De leerlingen hebben drie ochtenden intensieve omgangs- en gesprekstrainingen gevolgd onder leiding van de Peer2Peer coach Ellen Kloos om de nieuwkomers goed te kunnen begeleiden. In hun vrije tijd hebben de Peer Buddy’s de nieuwkomers met verschillende achtergronden begeleid bij het leren van Nederlands, het wennen aan een ander schoolsysteem en de gewoonten en gebruiken in Nederland. Helaas is er vanwege Covid-19 voor de zomervakantie minder fysiek contact geweest dan gepland. Nog steeds heeft een aantal PeerBuddy’s regelmatig appcontact met degenen die ze hebben begeleid.