Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Besmettingen lopen op, lees dit goed

Geplaatst op 17-09-2020 in Algemeen

Bekijk deze poster met onze corona-regels nog even goed. De corona-besmettingen in Nederland nemen weer flink toe. Het percentage besmettingen is in Amsterdam-Amstelland het grootst van het land, daar valt Amstelveen onder. Het is dus van groot belang dat we ons allemaal aan de maatregelen houden. Het gebruik van mondkapjes zien we als een belangrijke extra maatregel om ervoor te zorgen dat honderden leerlingen tegelijkertijd door de school kunnen bewegen als we bijvoorbeeld van lokaal wisselen of pauze houden. Met 1719 leerlingen is er geen andere manier om dat veilig te doen. We houden onze school heel graag open, dat kan alleen als we corona onder controle houden. Wij zorgen voor goede ventilatie, voor ontsmettingsmiddelen en voor een goede inrichting van het gebouw. De rest doen we samen!