Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

KKC gesloten voor leerlingen vanaf 16 maart

Geplaatst op 15-03-2020 in Algemeen

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het kabinet zondag 15 maart besloten om de scholen in Nederland tot 6 april a.s. te sluiten. Leerlingen en ouders ontvangen daarover een brief van onze school. We hebben voorbereidingen getroffen om het onderwijs van de komende weken anders te organiseren, met daarbij speciale aandacht voor de eindexamenkandidaten. Hoe dit er uit gaat zien, is afgelopen vrijdag per e-mail aan leerlingen en ouders gecommuniceerd. Maandag 16 maart zijn er geen inhaalproefwerken en hertentamens. Over hoe dit wordt geregeld zullen we leerlingen en ouders zo snel mogelijk informeren.

De school blijft telefonisch benaderbaar en open voor bezoekers, alleen zal het onderwijs zoveel mogelijk van huis uit worden voortgezet. Voor meer informatie verwijzen we u naar de desbetreffende e-mail en nadere informatie in de komende periode.