Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Centraal Examen vervalt dit jaar ivm coronavirus

Geplaatst op 25-03-2020 in Algemeen

Zoals we op 24 maart via het ministerie hebben gehoord, is de beslissing genomen dat dit jaar het Centraal Examen zal komen te vervallen. Leerlingen kunnen op basis van de resultaten van hun schoolexamens hun diploma halen.

Onze planning van deze week voor het herkansen en inhalen van schoolexamens blijft ongewijzigd. We verwachten in de komende dagen aanvullende richtlijnen van het ministerie betreffende het herkansen van de schoolexamens en de slagingsregels. Op basis hiervan kunnen we de leerlingen nieuwe informatie geven over het vervolgtraject. Wij realiseren ons dat dit allemaal heel spannend en onzeker is voor de leerlingen en ouders. We houden iedereen op de hoogte.