Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Thema-avond nieuwbouw KKC voor ouders 20 januari

Geplaatst op 13-01-2020 in Algemeen

Nieuwbouw KKC en toekomstgericht onderwijs

Architect Thomas Bögl (LIAG in Den Haag) neemt ons samen met rector Arend Smit mee in de plannen voor de ver- en nieuwbouw van de school. Daarbij zullen zij ook vertellen hoe het KKC bij de inrichting van het schoolgebouw anticipeert op onderwijskundige ontwikkelingen. Zoals meer ruimte voor leerlingen om keuzes te maken (maatwerk), aandacht voor vakoverstijgende samenwerking, meta cognitieve vaardigheden en dergelijke. De nieuwe inrichting van het gebouw ondersteunt deze ontwikkelingen in het onderwijs op het KKC. Denk aan studiepleinen, een collegezaal, extra labs, en bijvoorbeeld meer transparantie (licht) en gevarieerd meubilair. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan over wat de bouwplannen allemaal zullen gaan betekenen voor het onderwijs op het KKC de komende jaren.

Maandagavond 20 januari

19.15 uur inloop met koffie en thee

19.30 -20.45 uur presentatie van de plannen en gelegenheid om vragen te stellen

± 20.45 uur einde programma

Meld je aan via ouderraad@keizerkarelcollege.nl, waarbij je aangeeft met hoeveel personen je komt.