Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Onze leerlingen komen in actie!

Geplaatst op 12-12-2019 in Algemeen

Onze leerlingen komen in deze tijd volop in actie voor mensen die hulp kunnen gebruiken. We leveren met onze school graag een bijdrage aan de samenleving!
Ook de feestcommissie maakt overuren voor de week met alle kerstactiviteiten.

Kerstdiner voor en door de brugklassen
Het kerstdiner van de brugklas vindt plaats in de aula en zal weer prachtig worden aangekleed voor en door de leerlingen zelf. Ook dit jaar verwachten we dat de ruim vijftig gasten in het zonnetje worden gezet door onze leerlingen. Deze gasten zijn mensen waarvan de leerlingen vinden dat ze een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Serious Request Actie in elke pauze
Leerlingen kunnen nummers aanvragen een week lang, iedere pauze en sponsoren daarmee de Serious Request-actie van 3fm tegen mensenhandel. De opbrengst wordt overhandigd aan Serious Request. Je kunt ook online doneren: https://kominactie.npo3fm.nl/actie/keizerkarels-kerstfeest

De kerstmarkt door de tweede klassen
Het idee van deze kerstmarkt is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel. Iedere klas heeft een eigen goed doel gekozen en verschillende activiteiten bedacht om geld in te zamelen. De kerstmarkt begint om 18.00 uur en zal ongeveer om 19.30 uur afgelopen zijn. Komt allen!

Sinterklaas-surprises voor de Voedselbank
Heel hard hebben ze gewerkt, en het resultaat mocht er zijn: onze brugklassers maakten Sinterklaas-surprises voor de Voedselbank.

LEGO voor Prinses Maxima Centrum in Utrecht
Van de opbrengst van onze Business School is onder andere LEGO gekocht voor kinderen met kinderkanker. In drie dagen tijd werkten leerlingen aan een onderneming waarmee ze geld verdienden voor een goed doel, dit keer het Prinses Maxima Centrum in Utrecht met de missie: kinderen genezen van kinderkanker. Het project was dit jaar ook weer een groot succes, de leerlingen hebben ruim 1100,- euro verdiend en geschonken!