Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Onderwijscafé voor ouders op 18 november: de impact van mindset bij kinderen

Geplaatst op 27-09-2019 in Algemeen

Inge Corstiaans van Platform Mindset neemt ons tijdens het eerste KKC Onderwijscafé van dit schooljaar mee in de mindset theorie. In een interactieve lezing laat zij ons ervaren wat de enorme impact is van onze – vaak onbewuste – overtuigingen over onze mogelijkheden; zijn ze helpend of belemmeren ze onze kinderen juist tijdens hun leerproces? Ook kijken we naar onze drijfveren – en die van onze kinderen – : wil je jezelf bewijzen of wil je jezelf ontwikkelen?

De mindsettheorie van prof. Carol Dweck vormt de basis van Inge’s werk als spreker, ontwikkelaar en innovator bij Platform Mindset. Dit Platform wil een groeimindset voor ieder kind (0-99 jaar) toegankelijker maken, zodat er met meer plezier en betrokkenheid kan worden geleerd.

Wanneer?

Maandagavond 18 november

19.15 uur inloop met koffie en thee

19.30 uur start programma

Ca. 21 uur einde programma


Aanmelden

Meld je aan met een mail naar ouderraad@keizerkarelcollege.nl, waarbij je aangeeft met hoeveel personen je komt.

Alvast meer weten?

Zie www.platformmindset.nl voor meer informatie en bruikbare downloads.

Graag tot 18 november; Let’s Grow!

KKC Ouderraad