Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Introductie heel geslaagd

Geplaatst op 27-09-2019 in Algemeen

De introductie-activiteiten waren weer een groot succes!

De eerste maand van ieder schooljaar staat bij ons in het teken van de introductie-activiteiten. Alle klassen gaan op pad met elkaar, omdat we denken dat het heel belangrijk is dat onze leerlingen elkaar goed kennen en een goede band met elkaar kunnen opbouwen.

We startten het schooljaar met een intensieve introductieweek voor de eerste klassen, die begeleid werd door de mentor en de peergroupmentoren. Tijdens de eerste twee dagen waren de brugklassers de enige leerlingen in het gebouw en konden zij in alle rust hun weg leren vinden. Een sport- en cultuurdag waarbij samenwerken centraal staat, hoorde ook bij het introductieprogramma. Daarnaast gingen de brugklasleerlingen met hun mentor en peergroupmentoren op brugklaskamp om elkaar nog beter te leren kennen. Het was een groot succes en werd afgesloten met een fantastisch feest!

Ook de andere klassen hebben allerlei sportieve en culturele activiteiten gehad de afgelopen periode: een bezoek aan funforest, de Kookfabriek en allerlei sportactiviteiten, ontbijten en barbecueën op het schoolplein.