Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

Nieuwbouw en renovatie

Tijdens het schooljaar 2021-2022 werd het Keizer Karel College gerenoveerd en uitgebreid om zo vorm te geven aan de toekomstgerichte onderwijsvisie van de school. Met de start van het nieuwe schooljaar heten wij jullie welkom in ons nieuwe gebouw!

De manier waarop wij samen leren en werken in dit gebouw is anders dan leerlingen en docenten gewend zijn. We werken bijvoorbeeld met een groot studieleerplein en een stilteleerplein waar leerlingen in tussenuren naartoe kunnen om voor school aan het werk te gaan. Ook onderbouwleerlingen met lesuitval worden daar ingeroosterd. Op deze beide leerpleinen zijn onderwijsassistenten/-es aanwezig om toezicht te houden en de rust te bewaren. Daarnaast werken we met leerpleinen waar vaklokalen omheen liggen. Op deze leerpleinen kunnen leerlingen zelfstandig verder werken zodat andere leerlingen bijvoorbeeld nog wat meer uitleg kunnen krijgen. Ook worden er lessen met docenten op de leerpleinen ingeroosterd.

We begrijpen dat er veel verandert. We hebben daarom een korte video opgenomen, waarin wat extra uitleg gegeven wordt. Je kunt die video hier bekijken:


Mocht je sommige dingen nog willen nalezen kan dat in dit document.

Plattegrond

Hier vind je de plattegrond van ons nieuwe gebouw.

 

Heb je een vraag of opmerking?

Neem via de onderstaande gegevens contact met ons op.