Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

KKC lanceert video over werken als docent op het KKC

Geplaatst op 20-04-2023 in Algemeen, Vacatures

Wat maakt het zo leuk en boeiend om als docent op het KKC te werken?
Dat is te zien in de video die op 18 april 2023 live is gegaan.

Vrijheid, relaxte sfeer, interessante onderwijsvormen, vlakbij Amsterdam
Aan de orde komt onder meer de vrijheid die je als docent op het KKC hebt om vorm te geven aan het onderwijs, de fijne collega’s en leerlingen, de relaxte sfeer. Ook de aanwezigheid van onderwijsvormen als Technasium voor zowel havo als vwo, Onderzoek en Ontwikkeling, en gymnasium komen aan bod en niet te vergeten de KKC-deelname aan internationaliserings- en bewustwordingsprogramma’s van Erasmus+ en UNESCO. Maar bovenal is het gewoon ‘leuk’ om op het KKC te werken.

Met dank aan
De video is tot stand gekomen in samenwerking met ESTAY concept & design  en dankzij de inbreng van docent Maarten Rommens (docent Nederlands, Literatuur, en Onderzoek en Ontwerpen), collega’s, en leerlingen Jae Ward (4 havo) en Yenna Svoboda (4 vwo).

Vacatures
Ben jij iemand of ken jij iemand die in aanmerking wil komen voor een positie op het KKC? Bekijk dan de pagina met Vacatures | Keizer Karel College.