Havo
Atheneum
Gymnasium
Technasium

eTwinning project “Together Away/Unidos a Distancia” succesvol afgerond

Geplaatst op 20-06-2021 in UNESCO

Dit jaar is er weer samengewerkt in een eTwinning project met het Instituto Felipe Solis in Cabra in Spanje. In het project “Together Away/Unidos a Distancia” hebben 39 leerlingen uit 5vwo met het vak Spaans in hun pakket gedurende 4 maanden diverse onderdelen uitgevoerd om zo hun taalvaardigheid in het Spaans te vergroten. Voor de leerlingen in Spanje was de Engelse taalvaardigheid het doel.

De leerlingen hebben elkaars land/gebied beter leren kennen door een interactief reisblog. Ook is er een online bijeenkomst geweest waarbij de leerlingen in het Engels/Spaans vragen aan elkaar konden stellen over hun schoolleven. Verder is er een logo ontworpen met daaraan een wedstrijd verbonden, en er is een brochure van een stad/dorp ontworpen. Tot slot zijn er films van de scholen gedeeld. Op 3 juni zijn de certificaten uitgereikt en inmiddels hebben we een kwaliteitslabel van eTwinning mogen ontvangen.

 

         

Het winnende logo: